21 жовтня 2021 року, у палаці "Україна" у Києві відбудеться Всеукраїнський конкурс краси "Міс України-2021".

Зовсім недавно в одному зі столичних ресторанів були представлені 25 претенденток на цей титул, які були зібрані після відкритих кастингів в найбільших містах нашої країни. Всі дівчата представляють різні сфери-класичні моделі, юристки або ж спортсменки.

Переможниця, яку оберуть зовсім скоро, приміряє корону за надзвичайно величезні гроші - за три мільйони доларів. Її виготовили з білого золота з 300 каратами дорогоцінних каменів, тисячею діамантів і 27 сапфірами. А ще отримає грошовий приз у розмірі мільйона гривень.

"Міс Україна-2021", фото: соцмережі
"Міс Україна-2021", фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомо, що однією з учасниць виступала дівчина, яка боролася за серце Макса Михайлюка в романтичному шоу "Холостяк" – Аліна Ляшук.

"Здійснилася моя мрія, до якої довго йшла і працювала над собою! Скільки ж мною було зроблено спроб, щоб ця подія стала частиною життя! Неймовірні емоції щастя хочу пам'ятати", - розповіла вона.

"Міс Україна-2021", фото: соцмережі
"Міс Україна-2021", фото: соцмережі

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" пройшла у Фінал "Міс Україна-2021": не" Зайка", і не Анна Богдан

Як повідомляв "Знай.ua", фестиваль-рекордсмен: Comic Con Ukraine 2021 зібрав понад 40 000 осіб

Знай.ua писав, для Міс Україна-2021 виготовили алмазну корону за 3 мільйони доларів - "Вона і рак лікує?". Найкрасивіша учасниця представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" в грудні в Пуерто-Ріко.