Подруга відомої української співачки, екссолістки групи "Время и стекло" і дружини виконавця Володимира Дантеса Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі (Шевченко) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2 мільйонів чоловік.

А зараз дівчина повернулася до гарячого відео, яке зняла ще рік тому на даху. Вона постала в дуже коротких шортах з оголеним і худеньким животом. Ольга зізналася, що їй взагалі не подобається повертатися до того, що колись було, але це інший випадок.

Надія Дорофєєва, фото: РБК-Україна
Надія Дорофєєва, фото: РБК-Україна

"Не люблю викладати, щось не актуальне, але рівно рік тому я зняла цей танець і він досі у мене в сердечку🖤 хотіли б ви ще подібних відео?✨", - пише Ольга Шелбі в публікації.

На одному з останніх кадрів дівчина лягає спиною на дах, і піднімає ноги у вертикальному положенні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ольга Шелбі, фото: Instagram
Ольга Шелбі, фото: Instagram

"На танець не тягне, а рухи красиві", "Офігенно😍🔥", "Ти круто танцюєш🔥", "Ти молодець❤️❤️", "Дааа хотіли б🙌❤️❤️❤️🔥", "Яка краса, я не про захід 😇❤️❤️", "Чудово😍", "Круто👏 🙌❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" показала, чого нестерпно хотіла роками: "Колись я зможу"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва разом із зіркою серіалу "Школа" спокусливо вигнулися на зеленій галявині: "Красуні увійшли в чат"

Знай.ua писав, Володимир Дантес розповів про труднощі тривалих відносин з Надею Дорофєєвою: "Намагатися стримувати..."