Висхідна зірка, молода актриса Ірина Поплавська, яка знімається в серіалі "Моя улюблена Страшко", зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать менше 2 тисяч чоловік.

Але останнім часом дівчина активізувалася і тепер в її профілі є цілих 32 публікації. Зараз Ірина заговорила про те, що ще сім років тому вона вчилася на готельно-ресторанному факультеті Одеської національної академії харчових технологій.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua
Ірина Поплавська, фото: KP.ua

На відео відобразила дорогу, про яку незабаром і розповіла. Її вона бачила щоранку і задавалася питанням: "Навіщо?".

"I тепер, проїжджаючи цей маршрут, всередині починає відгукуватися якесь почуття. Щось всередині дізнається цю дорогу, ці образи, що миготять за вікном і відгукується відчуттям, яке я не можу чітко описати. Тепер все взагалі по-іншому. У всіх сенсах", - зізнається Ірина.

Ще при закінченні першого курсу вона зрозуміла, що" вступила " зовсім не туди, куди їй хотілося б.

Ірина Поплавська, instagram.com/icedevka
Ірина Поплавська, instagram.com/icedevka

Таким чином, вона підійшла до того, щоб навчити школярів не поспішати до вибору, якщо вони не знають, чим хочуть займатися надалі.

"Коли вчителі лякають вас ЗНО, раджу непомітно включити медитацію в навушниках або попроситися вийти. Не витрачайте свою енергію на незрозуміле освіту, а сили і нерви на абсолютно непотрібні іспити. Про гроші мовчу, тому що вони йдуть і приходять знову, а ваш ресурс заповнюється тільки в любові", - додала вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Університету вона віддала чотири роки життя і в підсумку її відрахували.

Нагадаємо, як виглядає зірка "Моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів: "Хотілося б зіграти наркоманку"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя з "Моя улюблена Страшко" вразила несподіваною відвертістю: "Я піду"

Знай.ua писав, Настя з "Моя улюблена Страшко" втратила труси і зізналася "Максу" в реальному житті: "Без варіантів"