У Києві на екранах біля торгового центру "Гулівер" розмітили афішу зі співачкою Ані Лорак після виходу україномовної пісні.

Відповідні кадри кияни опублікували в мережі.

Так, стало відомо, що в п'ятницю, 24 вересня українська співачка, яка вже довгий час живе і працює в Росії випустила україномовну пісню. Нову пісню Ані Лорак назвала "Бачила". Відразу після цього в Києві Spotify розмістив білборд з Ані Лорак на екранах "Гулівера".

Ані Лорак, фото ТК культурна пральня
Ані Лорак, фото ТК культурна пральня

"Камбек співачки в укр шоу-біз можна вважати таким, що відбувся. Далі тест на адекватність: чи залишаться екрани цілими", — сказано в повідомленні телеграм-каналу "Культурна Пральня".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Ані Лорак зазначила, що ця пісня є своєрідною сповіддю. Вона повинна нагадати кожному, що навіть якщо ми прощаємося з любов'ю, вона все одно залишається жити в серці. Також вона заявила, що пісня для неї є дуже важливою, адже вона написана її рідною мовою.

Скріншот допису Ані Лорак
Скріншот допису Ані Лорак

Нагадавши, що екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружитися, поки колишня святкує 7 річницю: як виглядає його наречена. Дівчина Мурата показала обручку

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак після розставання з Муратом перетворилася на "пацанку" і відмовилася від макіяжу: "Посміхнися". Українська співачка стала використовувати максимально нетиповий образ.

Раніше Знай писав, що Ані Лорак продовжує розгрібати наслідки скандальної історії з "пластикою" обличчя