Катя Осадча відома не тільки як чудова ведуча, журналістка і володарка, напевно, найбільшої колекції капелюшків серед українців, але і як прекрасна мама. У серпні цього року телеведуча народила третю дитину.

Катя Осадча у своєму Instagram поділилася своїми емоціями від материнства: "Маленька дитина робить маму молодшою :) адже в черговий раз чомусь вчишся, знову вчишся розуміти тон кректання, бажання без слів і спати по 3:00 між годуваннями. Ілля народився, коли мені було 19, Іван в 33 і Данило в 37 і зараз начебто знову повернулися в свої дев'ятнадцять, адже так само гуляю з коляскою по осінніх вулицях і так само тримаю на руках маленького хлопчика, а тим часом Іллі виповниться 19 кілька днів # маматрьохсинів"

Пост Осадчої, скріншот Instagram kosadcha
Пост Осадчої, скріншот Instagram kosadcha

Свій пост світська левиця супроводила фото, де вона тримає свого молодшого сина на руках. Фото дуже зворушливе у своїй природності. На Катерині немає навіть макіяжу, але вона і без нього чарівно красива.

"А Марійка буде в 40" - пожартував у коментарях чоловік Каті, Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Катя, ви такі прекрасні в своєму чоловічому царстві)))", "Будьте щасливі ви і вся ваша чудова сім'я", "копія Горбунів з боку", "прекрасна картинка" - пишуть шанувальники Осадчої.

Коментарі до посту, скрін Instagram kosadcha
Коментарі до посту, скрін Instagram kosadcha

Катерина Осадча-українська журналістка, телеведуча і модель. Вона особливо відома як репортер програми Світське життя. Ведуча два рази була заміжня. Від першого шлюбу у неї залишився син Ілля, у другому шлюбі вона народила двох синів: Івана і Данила. У 2021 році увійшла до списку 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу Новое время.

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча зізналася, чого їй найбільше не вистачає у відносинах з Горбуновим після народження сина: "Так хочеться..."

Також "Знай.иа" писав, що Юрій Горбунов показав, як пощастило Каті Осадчій: жінки оцінять

Як повідомляв портал "Знай.иа", Катерина Осадча похвалилася слухняним Юрієм Горбуновим: це ненавидять всі чоловіки