Вчора, в п'ятницю, 24 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого епізоду нового сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Співачка любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік, і робить це все частіше і частіше. За підсумками другого випуску - шоу покинули Євген Селютін та Ігор Присяжнюк, який дозволив собі неприємне висловлювання на адресу дівчини.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

А зараз творці проекту вирішили розібрати один фрагмент випуску, розмова Злати з Дмитром Шевченком щодо окремого відпочинку, якщо раптом такий знадобиться.

"Я до цього спокійно ставлюся, тому що у кожної людини є свої інтереси. Окей, коли чекати?", - заявляє чоловік у відповідь на те, чи нормально він поставиться, якщо Огнєвіч захоче відправитися в одиночну поїздку, наприклад, в Карпати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У публікації запитали українців, як вони ставляться до даної філософії.

Холостячка. Фото: Realist.Online.
Холостячка. Фото: Realist.Online.
Холостячка. Фото: Realist.Online.

"А Дмитро щось не дуже зацікавлений у спілкуванні зі Златою", "Видно, що Злата не його типаж", "Навіщо ви перекручуєте?)) Злата сказала, що іноді їй потрібно побути одній, щоб відновитися, а не щоб відпочити від партнера. А це абсолютно різні речі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячке" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів"

Знай.ua писав, Анна Богдан спробувала дещо нове з "Холостяком" Михайлом Заливако: "Всі хочуть"