Леся Нікітюк - екстравагантна телеведуча і блогерка з хорошим почуттям гумору. Кожна її поява на публіці або на екранах телевізора приводить у захват. У своїх соціальних мережах Леся не зраджує собі. Звичайні повсякденні фото ведуча може підписати так, що вони надовго запам'ятаються підписникам.

Цього разу Леся Нікітюк поділилася новим фото в Instagram і поцікавилася у своїх шанувальників, як вони проводять "суботник". "Коли зайшла у Вікіпедію і пів дня переходила за посиланнями, тепер на роботу ... Як ваш суботник?" - написала Леся в пості.

Пост Лесі Нікітюк, скрін Instagram lesia_nikituk
Пост Лесі Нікітюк, скрін Instagram lesia_nikituk

Блогерка супроводила свій пост фото, де вона сидить в машині, застрягши в Київській пробці. На телеведучій стильний офісний костюм. Леся яскраво посміхається підписникам.

"Коли вирішила шо треба раніше поспати але о 2 годині ночі ти дивишся в ютуб яку х*рню по типу: "Як правильно почухати циці щоб ніхто не помітив", "Субота – улюблений день тижня, хоч і робочий", "Наш суботник проходить з келихом вина!)) Найкращий вихідний, адже завтра знову працювати!))" - пишуть фанати Лесі Никитюк.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Коментарі, скрін Instagram lesia_nikituk
Коментарі, скрін Instagram lesia_nikituk

І правда. Субота для багатьох улюблений день. Адже настали довгоочікувані вихідні, і саме цей день можна витратити на те, щоб просто відпочити від суєти, зайнятися на перший погляд марними речами, або просто розслабитися. Виберіть улюблене дозвілля і проведіть день максимально приємно.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що скуйовджена Леся Нікітюк в ліжку зважилася на відверте зізнання: "Їздить по вухах"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Леся Нікітюк роздяглася "під дулами" ковбоїв: "Здайте реквізит"

Як повідомляв портал "Знай.иа", роздягнена Леся Нікітюк заговорила про найщасливіші моменти: "Любить, як раніше..."