Головний герой минулого "Холостяка" Михайло Заливако так і залишився холостяком після проекту. Але це не заважає йому ділитися фото, і підігрівати інтерес своїх прихильниць. Після шоу у нього залишилася маса шанувальників, яких привернув зухвалий характер і приваблива зовнішність ексхолостяка.

У своєму Instagram Михайло виставив фото з Венеції, на фото він не один. "Коли вгадав з порою року, країною, містом і людиною поруч" - написав екс-холостяк під фото.

Пост Михайла, скрін Instagram kanyeeebear
Пост Михайла, скрін Instagram kanyeeebear

У кадрі Заливако ніжно обіймає Анну Богдан за талію. Пара сфотографувалася на тлі Венеціанського каналу. Обидва щасливо посміхаються і явно насолоджуються товариством один одного.

"Клас, Венеція - прекрасна в будь-який час року! Як і ваша пара-класна!", "Думаю, що можна трохи змінити порядок слів, перше має бути кохана людина", а все інше вже потім", " тільки пора року стоїть, чому на першому місці?", "Ви дуже красива пара" - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Більшість коментаторів здивовані, чому пора року для Михайла важливіше, ніж Згадка коханої дівчини. Це не дивно, якщо екс-холостяк дійсно любить Анну, вона повинна бути у нього на першому місці завжди, тим більше в згадках в соцмережах. Ситуація виглядає дивно. Але якщо Михайло, все ж має такий стиль подачі інформації і дійсно душі не чає в Ганні-всі будуть тільки раді за них. Хто знає, може після Микити Добриніна буде ще один холостяк, який одружується на своїй обраниці з проекту? Час покаже. Але нагадаємо, що нещодавно Юля "Зайка" також відвідала Італію зі своїм "містером ікс", котрому дала другий шанс.

Нагадаємо, раніше Анна Богдан спробувала дещо нове з "холостяком" Михайлом Заливако: "Всі хочуть"

Також "Знай.иа" гаряча киця облизала "Холостяка" Михайла Заливако, поки Анни Богдан немає поруч: "Перший робочий день"

Як повідомляв портал "Знай.иа", "Холостяк" Заливако з Ганною Богдан повідомили радісну новину: "Сьогодні розпис"