Актриса комедійного шоу "Жіночий квартал" Валерія Товстолес поділилася своїми головними спокусами, від яких не може втриматися. І вони дуже суперечливі. Це спортзал і... чіпси!

У своєму Instagram знаменитість опублікувала відео, де застрибнула на боксерську грушу і з задоволенням на ній катається. Світло-Сірий Спортивний костюм при цьому оголив ідеальний прес дівчини: очевидно, що при таких інтенсивних тренуваннях чіпси їй на шкоду не пішли.

Крім того, Товстолес-та ще пустунка! Вона привселюдно зізналася, що любить шльопати свою подругу по філейної частини. Ще одне guilty pleasure телезірки-підспівувати популярної в ранні 2000-ті групі Reflex. "Від чого вам складно втриматися ?) . Я не відмовлюся від чіпсів. Знаю , це жахливо, але факт не втримаюся від пустощі налякати когось не зможу втриматися, щоб не шльопнути подругу по дупі не промовчу якщо буде грати щось з рефлексу не зможу втриматися і не піти в @emotion.у свій вихідний. Хоч годину, але виділити час на себе . А краще два а вам від чого складно втриматися ?)"—- написала Лера. У коментарях шанувальники охоче поділилися своїми слабкостями. У більшості спокуса-це їжа, наприклад солодке після півночі, і просто "жерти, жерти — моє все",- як написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірка "Квартал 95" Олександра Машлятіна поскаржилася на виліт з "Танці з зірками": "Засудили?"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Лера Толстолес з " жіночого кварталу "зізналася в пристрасті до" голих " фото: "Лайкають більше"

Як повідомляв портал "Знай.иа", Дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" потрапила в обійми темношкірого танцюриста і "потекла": "це сон"