Сьогодні, в ніч на 26 вересня 2021 року відбувся один з найважливіших боксерських поєдинків в історії боксу.

На рингу в Лондоні, на стадіоні "Хотспур Стедіум", воювали між собою українець Олександр Усик і британець Ентоні Джошуа. Усик був обов'язковим претендентом за версією WBO, однак так як Джошуа володів ще трьома поясами (WBA, IBO і IBF) — перемога нашого бійця дозволяла забрати абсолютно все.

Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing
Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing

В результаті Олександр Усик все ж переміг, повернувши в Україну всі пояси, одноголосним рішенням суддів. А вітати його з перемогою почали абсолютно всі, включаючи президента нашої країни Володимира Зеленського.

"Чемпіонські титули WBA, IBF, IBO, а також WBO – знову, як це і повинно бути, належать українцю! Саня, спасибі! Всі ми не спали, всі ми не сумнівалися, всі ми не стримували емоцій! Важка, але тому ще більш цінна перемога", - пише глава держави в Instagram.

Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing
Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing

Однак не всі коментатори оцінили привітання від президента. Більшість з них відзначили, що зв'язалися з труднощами при перегляді бою через Megogo, і взагалі — подібні поєдинки повинні транслюватися безкоштовно.

"Пане Президенте, а де ви дивилися трансляцію, 1+1 для вас окремо показував бій нашого спортсмена?", - написав один з користувачів під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок

Як повідомляв Знай.ua, сталевий Олександр Усик перетворився на романтика перед боєм з Ентоні Джошуа: "У натовпі очі твої шукаю"

Також Знай.ua писав, Олександр Усик перед боєм з Джошуа перетворився на лисого Джокера і покликав кума на допомогу: "Вірю в перемогу"