Коронавірус, скріншот: Youtube
Коронавірус, скріншот: Youtube

Українка попросила ізолювати її від хворої на коронавірус, а її відправили на горище

У лікарні Мукачева стався конфлікт, пов'язаний з поширенням коронавірусу. Так, молода жінка, яка лежить в інфекційному закладі, дізналася, що у бабусі з її палати виявили ковід. Літня жінка мала гарячку і температуру під 39.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Українцям розповіли лайфхак, як заощадити на комуналці

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У зв'язку з підвищенням вартості газу багато українців використовують опалення дровами. В Україну прийшла справжня осінь, а разом з нею і нові цифри в платіжках за комуналку. Деяким громадян не подобається ситуація в платіжках від енергокомпаній, за світло і газ.

Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing
Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing

Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був шокований весь поєдинок

Вночі з 25 на 26 вересня відбувся один з найважливіших боксерських поєдинків в історії боксу. І це протистояння увійшло в історію боксу як в Україні, так і в усьому світі. Український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Осінь в лісі, скріншот: YouTube
Осінь в лісі, скріншот: YouTube

Перший сніг, заморозки і сонячна сухість: синоптики пообіцяли українцям "примхливий" жовтень

З приходом останніх вихідних вересня 2021 року українці в більшості областей відчують потепління. Однак синоптики вже встигли заявити, що цього року жовтень буде холодним. Ще є інформація, яка може викликати у наших читачів справжній "бррр..." - у другому місяці осені вже може випасти і сніг.

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok
Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

Надя Дорофєєва проміняла Дантеса на голосистого Івана Дорна

Відомий український музикант, телеведучий, блогер Володимир Дантес, у якого схоже приходить нова хвиля популярності, виступив на сцені свого стендап-проєкту з монологом про вибір законної дружини Наді Дорофєєвої на шоу "Голос країни".