Сьогодні, 26 вересня 2021 року, вночі відбувся найважливіший поєдинок не тільки в цьому році, але і в історії боксу.

На стадіоні "Хотспур Стедіум", у Лондоні, між собою зійшлися Олександр Усик і Ентоні Джошуа. Українець виступав у ролі обов'язкового претендента за версією WBO. Але той факт, що британець володів ще трьома поясами IBF, IBO і WBA, дозволяв нашому боксеру забрати абсолютно все при перемозі.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Весь світ спостерігав за 12 раундами важкого победінка, в ході якого, одноголосним рішенням суддів, перемогу здобув Олександр Усик. Однак зараз мова не про це... справа в тому, що перед цим боєм, щоб розважити глядачів, відбулася менш популярна сутичка між британцем Каллумом Смітом і домініканцем Леніном Кастільо.

Це протистояння обов'язково запам'ятається вболівальникам на найближчі дні, тижні або роки, адже в другому раунді Сміту вдалося завдати потужного удару правою в голову Кастільо.

Ленін Кастільо, скріншот: Youtube
Ленін Кастільо, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наслідки страхітливі - Кастільо впав на ринг і виявився повністю паралізований. Хлопець не міг зробити жодного руху і трусився в конвульсіях.

Зараз відсутня будь-яка інформація про стан здоров'я бійця. Він був відправлений в найближчий госпіталь протягом всього п'яти хвилин після події, перебуваючи в свідомості.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "розбудив" всю Україну через перемогу Усика над Джошуа: "Як і повинно бути"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок

Також Знай.ua писав, сталевий Олександр Усик перетворився на романтика перед боєм з Ентоні Джошуа: "У натовпі очі твої шукаю"