У п'ятницю, 24 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого епізоду нового сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Відомо, що виконавиця просто обожнює радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік. Вона попрощалася відразу з двома чоловіками — з Ігорем Присяжнюком і Євгеном Селютіним.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Перший з них і вирішив написати публікацію про свої відчуття після участі в проекті. Він зазначив, що йому дуже подобається тренувати діточок, що спокійно можуть підтвердити і колеги, і батьки малюків. А коли йому прийшло запрошення на проект" Холостяк", це було сприйнято не зовсім як змагання, а як можливість зустріти ту саму.

"Я знав, до кого я йшов, і використовував цей шанс. У реальному житті ми зі Златою навряд чи перетнулися б так тісно. Я йшов до тієї самої Златі Огнєвіч, але вогню між нами Я не відчув. І ЦЕ ТЕЖ НОРМАЛЬНО! Я оцінив всю ситуацію і зрозумів, що це, мабуть, єдине "змагання", в якому я не хотів би брати участь", - заявив він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: Youtube
Злата Огнєвіч, скріншот: Youtube

Присяжнюк підкреслив, що "Холостячка" це шоу і змагання за любов гідною. І йому не хотілося говорити неправду, заявляючи, що йому дуже подобається Злата і він готовий народити з нею багато дітей. А слова, вирізані з контексту, не варто приписувати йому, як автору.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч засумнівалася у своєму виборі на шоу "Холостячка": "Стільки чоловіків... Можу довіритися"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі"

Також Знай.ua писав, "Холостячці" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів"