Зірка популярного телесеріалу "Татусеві доньки", 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 980 тисяч чоловік.

14 серпня 2021 року вона вперше стала мамою, народивши синочка 47-річному постановнику льодових шоу Іллі Авербуху. А зараз вона поділилася ніжним знімком, опинившись на масивних сходах в коричневому костюмі, який спочатку можна сплутати з піжамою.

Ліза Арзамасова, instagram.com/liza_arzamasova
Ліза Арзамасова, instagram.com/liza_arzamasova

"I всім - дуууже доброго вечора️️🍁", - написала Єлизавета Арзамасова в публікації.

Дівчина сидить максимально близько до стіни, піднявши руки до обличчя і придивляючись кудись вдалину, ймовірно, про що-небудь мріючи. Користувачі в коментарях захоплюються Єлизаветою.
"У нас ще день, а вам - доброго вечора і на добраніч!", "І тобі, Лизочка, дорога гарного вечора☺❤️🙌щастя, здоров'я Лівушці!!! 😍 😍 І звичайно мамі з татом💋", "Ліза, ви дуже дуже красива! Завжди!🍀💕", "І вашій родині затишного теплого вечора!😍", "Взаємно! ❤️ Жіночна, неземна Ліза! Ви - світло!❤️ Сяйте!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, молода мама Ліза Арзамасова з "Татусевих доньок" взялася за лопату: "Не рию глибоко"

Як повідомляв Знай.ua, Ліза Арзамасова з "Татусевих доньок" після народження сина схопилася за меч: "Ось як стають Джедаями"

Також Знай.ua писав, Ліза Арзамасова з "Татусевих доньок" показала новонародженого сина: "Своє кіно"