Відомий український шоумен, телеведучий, гуморист і просто справжній патріот своєї країни Сергій Притула обожнює радувати шанувальників новими яскравими подіями з зіркового життя. Цього разу Притула вирішив підігріти інтерес фанатів до своєї політичної діяльності.

У місті Тернопіль Сергій взяв участь у "Всеукраїнському молодіжному форумі", а також побував на святі у брата, адвоката Василя Притули.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Притули в мережі Facebook.

Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook

"Вчора спробував (і вдалося) "вбити двох зайців". У Тернополі відбувався Всеукраїнський молодіжний форум. Покликали долучитись до 2-х подій:
1 – участь у панельній дискусії, щодо потреб сучасної молоді. Боявся, що те, що я скажу присутній молоді, викличе шквал негативу, але оплески по фіналу промови кажуть про інше. Сподіваюсь, ми порозумілись.
2 - мав індивідуальний виступ на тему еволюції українського волонтерства. Фактично, "обкатав" і структурував те, про що говорю останніх 8 років. Але тепер це виглядає системно і я доведу це до ладу у вигляді презентації. Я дуже вдячний усім тим, хто після цієї розмови підійшов і висловив свої враження. Ви для мене є додатковими мотиваторами!
Ну і, зрештою, в мого брата Василька вчора був День Народження!!! І я був радий розділити з ним це свято.
Василь непублічна людина. Він займається своєю справою і категорично відмовляється реєструватись у соцмережах. Хоч я й наполягаю, щоб він це зробив, як мінімум для того, щоб йому мали де подякувати за деякі знакові процеси, які він вів. Але "ні" то "ні".
В будь-якому разі я хочу подякувати своєму братові за те, що багато здобутків у моєму житті є завдяки йому!
Ти крутий і мудрий! Мені завжди є з кого брати приклад! Пробач за те, що моя політична діяльність може стати ще однією перепоною у твоїй кар'єрі. Люблю Тебе дуже сильно! Після Тата, Ти наш головний!", - пише Сергій Притула.
Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook

Як повідомляв Знай.ua легенда "Танців з зірками" Євген Кот розкрив головну слабкість своєї дружини: "Дуже велика...". Євген Кот поділився новими світлинами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.uа писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар-такий і улюбленець.