Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка зважилася шукати своє справжнє кохання в телешоу "Холостячка", продовжує ділитися своїми враженнями від участі в проекті. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співачки в соціальній мережі Instagram.

На цей раз дівчина постала в пишній сукні рожевого кольору, відразу ж перетворившись із зухвалої тигриці в ніжну дівчинку.

"Красивих вихідних", - підписала вона милий знімок, зроблений, швидше за все, на зйомках нового епізоду доленосного телешоу.

Свій образ вона доповнила недбалої укладанням, оголивши спину і шию.

У коментарях шанувальники відзначають, що в захваті від виконавиці і від її нового образу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

"Дуже ніжна і красива», "Сукня - просто неймовірна, і ви в ній", - захоплюються читачі сторінки.

Варто відзначити, що всього лише за три години опублікований знімок вже зібрав понад 11 тисяч лайків і безліч коментарів. Мабуть, більш ніжна і трепетна Злата більше до душі українським глядачам.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч засумнівалася у своєму виборі на шоу "Холостячка": "Стільки чоловіків... Можу довіритися". Чому співачці так складно визначитися з вибором майбутнього супутника життя.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі"

Також Знай.uа писав, "Холостячці" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів"