Валерій Леонтьєв разом з Лаймою Вайкуле, Стасом Наміним і Олегом Газмановим зайняли крісла журі в новому сезоні музичного конкурсу серед пенсіонерів, який називається "Голос 60+".

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Заслуженому артисту в шоу найважче говорити слово "Ні" і тому Валерій часто сумує.

" Для мене історія невесела. Я занадто серйозно до цього ставлюся, дуже співпереживаю. Мені важко відмовляти, говорити " ні " людям, які прийшли не прориватися в професію. Вони ж просто хочуть виконати давню мрію, хочуть, щоб онуки, діти їх по телевізору побачили. А доводиться говорити "ні". Ми журі злодійствуємо "

, - поділився своїми переживаннями Валерій Леонтьєв в шоу» Вечірній Ургант " на Першому каналі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Фанати обожнюють артиста і" обсипають " його компліментами.

"Ой, Валерію Яковичу, Вашу долю без сорому вирішували всі, кому не лінь, а ви залишилися таким порядним, доброзичливим, тактовним, надмірно вихованим і справедливим. І разом з тим не прогнулися, зберегли свій унікальний ТАЛАНТ. За це і поважаємо, любимо, обожнюємо. ❤️❤️❤️❤️❤️ А, значить за визначенням у Вас вийде так, як повинно бути! 👍 👍 👍 👍 👍 Вболіваємо за вас і чекаємо чергового ефіру!","Який же він красивий чоловік! Розумний, делікатний, інтелігентний, красивий, молодий, іскрометний, обдурив час!", "Незламний Валерій Леонтьєв, розумний, інтелігентний, начитаний, позбавлений зарозумілості людина і в той же час такий.. такий крутий", "Нарешті тправильне журі на цьому конкурсі! Дуже раді!"

,- коментують і захоплюються артистом шанувальники.

Нагадаємо, що Лариса Доліна з "ганьбою" втекла з вечірки, мало не прихопивши з собою коштовності за 4 млн: "дуже негарно".

Також, Знай.юа писав, що Тіну Кароль "присоромили" в прямому ефірі через Ірину Білик: попросили забрати слова назад.