Голлівудський красень Том Круз знову "в активному пошуку".

Про це вже щосили сурмлять західні ЗМІ. За повідомленнями журналістів, їхній роман з партнеркою по фільму "Місія нездійсненна 7" розпався.

Том Круз і Хейлі Етвелл, фото Bastille post
Том Круз і Хейлі Етвелл, фото Bastille post

Любов Тома і Хейлі спалахнула на знімальному майданчику. Інсайдери повідомляють, що розлучило їх також кіно: напружений знімальний графік не залишив парі часу один для одного. Працюючи на знос, партнери почали віддалятися, а потім тому все ж довелося сказати Етвелл ті самі слова, які розбивають серце.

За повідомленнями, ініціатором розриву став саме Круз. "Період зйомок був дуже напруженим. Том і Хейлі добре ладили один з одним, але, коли робота над фільмом підійшла до кінця, вони вирішили розійтися і залишитися друзями"— - розповіло джерело з числа близьких друзів Пари.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Інсайдер, який побажав залишитися анонімним додав, що актори розійшлися без сварок і претензій на адресу один одного. "У Тома багато інших зобов'язань перед фільмом і випускає його компанією. Він тепло ставиться до Хейлі і залишається її другом"— - заявило джерело.

Чутки про те, що 59-річний Том Круз і 39-річна Хейлі Етвелл разом, з'явилися ще з самого початку 2020 року. Пара у свій час приховувала свій роман, проте потім підтвердила. А вже влітку 2020 Том і Хейлі разом прийшли на тенісний турнір і з радістю позували фотографам. Вони виглядали дуже щасливими, але їх любов прожила тільки рік. Відзначимо, що Етвелл стала першим серйозним захопленням актора після розриву з Кеті Холмс в 2012 році.

Нагадаємо, раніше Том Круз "нокаутував" стадо корів під час зйомок "Місія нездійсненна": все втратили свідомість

Також "Знай.иа" повідомляв, що Том Круз був пограбований на зйомках нового фільму, вкрали весь багаж з одягом: "Місія нездійсненна"

Як повідомляв портал «Знай.иа", від Тома Круза до Людмили Гурченко: зірки, які не змогли відчути теплоти і дружби своїх дітей