Велика подія сталася у творчому житті української співачки і актриси Анни Трінчер. Її кліп показали на головному торговому центрі столиці.

Радісною новиною співачка поділилася у своєму Instagram. "1 200 000 переглядів, 300 000 кліпів @gulliver.kyiv дякую. Круто висіти українською Times Square одночасно з моїм @voloshyn_xx зайдіть до нього гляньте!" - пише Анна.

На відео до посту Трінчер шалено радіє події разом з блогером Олександром Волошиним. На задньому плані видно Торговий центр "Gulliver". На екранах ТЦ йде кліп до пісні"PO GUBAM". На тлі грає сама пісня.

У коментарях розгорілася справжня пожежа. Кількість смайлів-вогників важко підрахувати. Також шанувальники не скупляться на закохані смайлики.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Радість артистки зрозуміла. Опинитися на білборді такого масштабу - честь для будь-якої медійної особистості. Такий шанс в житті випадає далеко не всім. 25 вересня на цьому ж екрані з'явилася Ані Лорак.

Анна Трінчер-українська співачка і актриса. Анна представляла Україну на" Дитячому Євробаченні 2015 "в Болгарії. Вона брала участь у другому сезоні проекту "Голос. Діти" і стала суперфіналісткою шоу"Голос країни". Дівчина знімалася в серіалі "Школа".

https://www.youtube.com/watch?v=3uv2Hgv9LNI&feature=youtu.be

Нагадаємо, раніше Ані Лорак після виходу україномовної пісні з'явилася на білбордах у Києві: "Повернення?"

Також "Знай.иа" Монро задригалася заради Анни Трінчер, ставши завідуючою кафедри TikTok у Поплавського: "Не було прагнення"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Михайло Поплавський "відбив" у Павла Зіброва Анну Трінчер: "юний орел" проти вусача