Відомий український блогер Даша Квіткова перемогла в проекті "Холостяк" і побудувала власну сім'ю. Даша вийшла заміж за відомого ведучого Микиту Добриніна. Дату для весілля пара вибрала дуже красиву - 20 травня 2020 року. І не так давно у пари народився син - Лев.

Даша не створює ідеальну картинку на своїй сторінці в соціальній мережі і завжди чесно зізнається, що їй дуже важко з дитиною. Але, не дивлячись на всі складнощі, пара вирішила відправитися з новонародженим в Париж.

Сьогодні молода мама опублікувала пост у своєму Instagram, в якому знову розповідає про те, як важко подорожувати з дитиною і чесно зізнається, що за ці дні до Ейфелевої вежі вони так і не змогли дійти.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Цього разу Париж вже не здається таким романтичним і безтурботним. Скажу чесно, у нас зараз складний період, тому нашому тріо потрібна була зміна обстановки. Ми вчимося бути батьками, рвемо на собі волосся, плачемо, забиваємося в кут, отримуємо нервові зриви, але вчимося. Париж або all inclusive біля басейну? Якщо не хочете хардкору в місті, то однозначно другий варіант. У першому ви забуваєте елементарно поїсти, тому що у молодшого члена сім'ї свої плани. Не хочу придумувати ідеальну картинку. Для нас ця поїздка квест і досвід, який ми хотіли. Дітки - це важко, але це 100% того варто🤍 Пишу цей пост з номера готелю. Чи дійшли ми до вежі? Ну, майже🤪 раптово наша малюк захотів додому і ми не сміли йому відмовляти 🫂 "

Нагадаємо, що Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж: "Ноги в кров".

Також, Знай.юа писав, що Анатолій Анатоліч пояснив різницю між дочками і синами: "відчуття чогось особливого".