Телеведуча Леся Нікітюк поділилася чому не пише другу пісню, що подарувала Сергію Притулі на День Народження і чому не читає повідомлення від Кім Кардашьян.

Леся Іванівна дала інтерв'ю для Youtube-каналу"Світське життя". Брала інтерв'ю відома українська виконавиця Настя Каменських, так само відома як NK.

- У номінацію медіаблогер року номіновані і ти і я, що будемо робити?

"Просто віддай премію, щоб люди цього не бачили. З України забрала всі премії, з Мексики забрала вивезла контрабандою всі премії за «A Huevo», а Іванівна, за Мене люди проголосували»

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

- Тобто ти думаєш що за мене не голосують і не люблять мене?

"Ні" - сміється ведуча.

Леся, з останніх новин я бачила, що тобі написала відома блогерка Кім Кардашьян, що ти "amazing", скажи будь ласка, як змінилося після цього твоє життя?

"По-перше, я досі не відкриваю це повідомлення, я відкрию його на День народження, як дорогу пляшку шампанського" - А чому? – "Потрібно підготується, потрібно зібрати друзів, орендувати великий екран, потім натиснути на повідомлення Кім і прочитати його повністю. Тепер під моїми постами в коментарях. Вчора на тротуарі я Віда робили розмітку і розміткою так само Леся"

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Я чула ти ще й співачка, коли ми почуємо другу пісню після ями на дорогах?

"Я прийшла до твого чоловіка Потапа, ось ви не знали, запросив мене дуже відомий український продюсер Потап в свій будинок, де він пише всі треки для НК, для всіх, ой там все, там навіть з чужих ринків люди приїжджають, шикуються в живу чергу перед будинком потапа, щоб він скинув з вікна другого поверху який-небудь трек. Ну серйозно, триповерховий будинок, там кухня, в одній кімнаті відкриваю, Силіт Позитив, і такий «ляяяя», Я кажу мені вже цей трек не подобається, йдемо в іншу кімнату. У наступній кімнаті сидить багато людей яких ви бачите в команді потапа сидять там, крім Насті. Настя пише свої треки в палаці. Значить стоїть в Конча-Заспі палац, і там Настя пише всі ці треки. Ну Потап озвучив всі ціни на всі пісні. Подивилася я на це і сказала, бути артисткою в нашій країні це невигідна справа я вам скажу. Якщо ви ще не знали, це величезна робота і дуже багато грошей, тому що заплати, заплати, за все заплати."

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Я знаю як ти співаєш і у тебе дуже класно виходить, чесно. І я не розумію восени в твоєму рідному Хмельницькому день міста, співає піанобой( український співак), чому не ти?

"Це треба меру дзвонити. Олександр Батькович, ну що це, який піанобой? Ні хороший артист, нехай заспіває він. Я напишу трек Amazing, і все."

Ти мало не єдина випускниця "Орел і решка" хто не продовжив тревел-блоггерство. Так от скажи мені будь ласка, Ти дивись, багатомільйонні перегляди Птушкіна (український тревел-блогер), і тобі не хочеться сказати на ну його нафіг, того Притулу, і поїхати в Намібію?

"Я вже це все об'їздила. Це вони після мене там всі їдуть. Я там була однією з перших".

Влітку Притула відсвяткував свій ювілей. Скажи як ти його вітала і що йому подарувала?

"Та як розкішно, ні лобстерів, ні трюфельного соусу, наварили якийсь Бараболі."

Леся Нікітюк та Сергій Притула, фото: Instagram
Леся Нікітюк та Сергій Притула, фото: Instagram

Був же концерт? "Ну була Таянна, ДО РЕЧІ Притула через мене за Таянну домовився за нормальні гроші, та такі схеми вітаються."

Так що подарувала?

"$500 або 1000. Десь так. Такі ось подарунки. Дуже просто. Люди, навіть в шоу-бізнесі, при статусі, люблять, коли їм дарують гроші."

Нагадаємо, раніше Ілон Маск швидко знайшов "заміну" Граймс і опинився поруч з Лесею Нікітюк: "Я згодна"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Леся Нікітюк у прозорій блузці не втрималася за кермом: "Як почухать циці?"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Катя Нікітіна з "жіночого кварталу ""вляпалася" через Лесі Нікітюк: "Що ти твориш?"