Злата Огнєвіч розповіла журналістам, як участь у проекті "Холостячка" підштовхує її до змін. Відео коментаря української співачки з'явилося на ютуб-каналі шоу Світське життя.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Нещодавно знаменита співачка дала інтерв'ю Каті Осадчій. Телеведуча зазначила, що жінка змінила зачіску - Злата Огнєвіч з'явилася в дредах.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Зараз я перебуваю в самому прекрасному стані, в якому тільки може перебувати жінка. Я літаю і я дуже щаслива
, - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Все літо дівчина брала участь в шоу Холостячка, а восени в оксамитовий сезон вона планує відпочити з парою в океані.

Насолодитися відпочинком, любов'ю, щастям
, - зазначила вона.

Відзначимо, що проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків України борються за серце Злати Огнєвіч. Весь цей час вони запрошуватимуть українську співачку на побачення, де проявлятимуть свої почуття. При цьому головна героїня дарує бутоньєрки тим учасникам, які викличуть у неї більше симпатії.

Нагадаємо, раніше красунчик-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Я г*вно"

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" замучила красенів-чоловіків, що звалилися від втоми посеред зйомок

Як повідомляв портал "Знай.uа"," Холостячка" Злата Огнєвіч після знайомства з кавалерами відкрити секрет.