Тіна Кароль, Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Михайло Хома, Іван Дорн, TAYANNA... Всі ці знаменитості колись виступали на сцені Чорноморських ігор. Секрети зірок розкрили в проекті "ЖВЛ «на телеканалі»1+1".

"Якими несподіваними лайфхаками заради перемоги користувалася NK? Чому плакала Тіна Кароль? Невже Макс Барських їде з України?» ,- пишуть автори ролика.

Юлія Саніна, лідер групи "The Hardkiss", плакала через перший провал в 9 років. Маленька співачка виступила на сцені фестивалю, але з тріском вилетіла на першому ж етапі. До речі, це було в той же рік, коли третє місце в конкурсі посіла юна Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна тоді так засмутилася, що розплакалася.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Перший день я посіла перше місце, а потім погано заспівала – і дали третє. І правильно зробили", - вважає Кароль. Мама всіляко підтримувала тоді засмучену дочку-вона поставила її перед вибором, чи бути співачкою в майбутньому.

Надя Дорофєєва розповіла, що рік готувалася до «Чорноморських ігор».

"Готувала три пісні цілі рік. Коли мені стало 14 років, я приїхала і виграла першу премію. Це була знакова подія - я вирішила, що буду співати», - зізналася вона.

Надя Дорофєєва, фото: starhit
Надя Дорофєєва, фото: starhit

Настя Каменських зізналася, що зуміла отримати Гран-прі конкурсу завдяки секрету – сили вона черпала з шашлику, який наминала за обидві щоки перед виступами.

Макс Барських дочекався слави, і став виконавцем хіта, який став популярним навіть в Америці.

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

На питання, чи зібрався він виїхати з України на хвилі слави, Макс відповів негативно.

Нагадаємо, що Ані Лорак розкритикували шанувальники: "обличчя, як маска"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк в латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу показала нового чоловіка і це не Полянський: "вище і до небес"