Відома українська співачка, переможниця попереднього сезону проекту" Танці з зірками " Санта Дімопулос, яка тепер зайняла суддівське крісло, порадувала своїх шанувальників танцем. Відповідне відео з'явилося на сторінці танцювального шоу.

"Просто неймовірний початок. Король латини Макс Чмерковський і неперевершена запрошена суддя четвертого ефіру Санта Дімопулос! Пиши свої враження!",- пропонують автори повідомлення.

У коментарях фанати захоплюються талантом Чмерковського.

"Макс чудово танцює! Наскільки він пластичний", "Ось це покружляв!", "Клас! Чекала танець Санти на цьому ефірі. Була впевнена, що вона станцює з Максом або з Котом. З обома вона органічно виглядала б. І з Максом вийшло круто

Дуже красиво!!!! Аж гарячо! Дуже красива Санта і красивий Максим!!!! Дуже класно, просто браво!",- не стримують емоцій шанувальники.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Інші вважають, що перемога дісталася Санте незаслужено.

"Яка ж вона переможниця, всі знають як вона перемогла...", "Суть не в тому як вона танцює, а в тому що вона не чесно виграла», - «на минулому проекті краща була, переглянете ефіри минулого року», "щоб так танцювати, на паркеті орати потрібно", «я дивилася, і повинна була перемогти Юля Саніна, а Санте просто чоловік купив голоси, це ж очевидно», - впевнені глядачі.

Нагадаємо, що Санта Дімопулос сяде в крісло Григорія Чапкіса на "Танці з зірками": "Не пропусти Страсну ніч...".

Також, Знай.uа писав, що Melovin закохав у себе українок на "Танці з зірками": "розкрився як чоловік".