Улюблене українське танцювальне шоу "Танці з зірками"виходить щонеділі на каналі"1+1". Першою парою на цьому тижні і одними з лідерів минулого, стали Ольга Харлан і Дмитро Дікусар. У цей прямий ефір пара продемонструвала глядачам і суддям пекучий латинський танець - самбо. На кадрах видно, що в парі присутня якась пристрасть.

"Минулого ефіру Ольга Харлан стала однією з лідерів глядацького голосування і вразила суддів своїм виступом. Та чи зможе спортсменка утримати свої лідерські позиції?",- написали у своєму Instagram.

Як відомо, Ольга Харлан близька подруга Сергія Притула, практично жодне сімейне свято не не обходиться без спортсменки. А партнер Дмитро Дікусар є колишнім Ірини Білик.

"Зустрічайте першу пару! Ольга Харлан @olgakharlan та Дмитро Дікусар @dikusar_dmitriy із самбою!",- пише на свій сторінці в соціальній мережі Instagram tanci1plus1.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також вони просять підтримати цю пару своїм голосом:

"Якщо ти хочеш підтримати своїх фаворитів, відправляй смс-повідомленнями з кодом 06 на номер 7914, телефонуй за номером 0900 900 006 та голосуй у мобільних додатках @1plus1.video та Київстар ТБ".

У багатьох фоловерів Ольга Харлан і Дмитро Дікусар стали улюбленцями.

"Вони найкращі!Запалили перкет!🔥🔥🔥❤️❤️❤️", " Круто, є пластика🔥 🔥 🔥 що дивного для спортсменки і така техніка!😍🔥", " Дааааа!!!!!!Це було Ну ооооооочень круто!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥!Хлопці перевершили самих себе!!!!!Какиииииеееее молодці!!!!!Як швидко Оля вчиться!!!!Умничка!!!!А красуня яка!!!!Просто королева краси!!!!Дуже вміла,сильна,цілеспрямована, відповідальна!!!!Готова до будь-яких випробувань і навантажень!Безстрашна!Захоплююся і схиляюся!Були щасливі, танцювали в кайф, світилися зсередини!!!!Таке враження, що танцюють два професіонала!!!Чмерковський супер!Низький йому уклін за адекватне оцінювання!Я теж фанатка цієї пари!!!!Вони гідні найвищих похвал!!!!Вітаю їх ще з одним ну оооооооочень крутим виступом!!!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷", - захоплено пишуть коментарі про цю пару підписники.

Нагадаємо, що Melovin на" Танцях з зірками "відростив вуса, як у Зіброва - Кухар не встоїть:" я зізнаюся тобі в любові...".

Також, Знай.юа писав, що Найстильніші образи Наді Дорофєєвої, від яких в захваті не тільки Дантес: "Та, яка весь час в трусах".