Відома українська співачка Руслана, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, вирішила поділитися з шанувальниками секретом свого сталевого преса. Як їй вдається тримати себе у формі.

У п'ятому випуску улюбленого вокального шоу мільйонів українців "Співають всі!", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", зірковою гостею стала співачка Руслана. За лаштунками проекту зірка розповіла, як їй вдається постійно бути у відмінній формі і жодним чином не змінюватися.

На майданчику шоу "Співають всі" вона підкорювала колег і учасників не тільки своїми талантами, а й зовнішнім виглядом. Тому, від питань як їй вдається зберегти весь драйв, і практично не змінитися з юного віку - не вдалося.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Справа в постійній живій енергії! У тому, що ти завжди хочеш відчувати почуття і мати все більше і більше вражень - щоб серце загорялося, щоб від тебе йшли вібрації! Адже якщо ти звучить-звучить весь світ!"- розповіла гостя телеканалу "Україна".

До слова, вона підготувала для своїх шанувальників великий сюрприз у вигляді нових хітів. У новому альбомі буде не менше 20 пісень.

І наостанок вона все ж розкрила секрет свій такої ідеальної форми. Як виявилося, для цього зовсім не обов'язково продавати душу дияволу. Потрібно лише найменше бажання змінити себе і свій організм на краще.

"Нічого не потрібно продавати - душу і серце треба берегти! Секрет насправді простий: сонце, вітер, обливання і обов'язково багато бігати! А ще багато дихати, надихатися і драйвувати! Головне - не сідати і на диван і не просиджувати все життя - піднімайте сідниці і рухайтеся!"- коментує зіркова гостя шоу " Співають всі!"Руслана в бекстейджі проекту Secret Show.

Нагадаємо, Руслана розкрила таємний сенс Великодня, Тоня Матвієнко підтримала

Як повідомляв портал Знай.ua , Руслана Лижичко трепетно привітала чоловіка-іменинника

Також Знай.ua писав, від Руслани до Джамали: кращі виступи України на Євробаченні