"У запальний вечір латини Олександра Заріцька готова ризикнути по максимуму та увімкнути усі заборонені жіночі прийоми! Ви готові побачити найспокусливішу румбу від фронтвумен гурту KAZKA?", - написали на своїй офіційній сторінці в Instagram tanci1plus1.

"Тож, зустрічайте! Олександра Заріцька @kazka.band та п'ятиразовий чемпіон України з бальних танців Юрій Мєшков @mieshkov_yuriy !"- урочисто представили пару.

І наостанок tanci1plus1 попросили підтримати глядачів улюблену пару своїм голосом за них.

" Підтримуйте Сашу та Юрія смс-повідомленнями з кодом 01 на номер 7914, телефонуйте за номером 0900 900 001 та голосуйте у мобільних додатках @1plus1.video та Київстар ТБ".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Звичайно, увагу глядачів привернув увагу костюм Олександри Зарицької. На думку багатьох деяких підписників це найгірший костюм за всю програму:

"Костюм просто треш"," Яка жахлива сукня...😢", "
Жахливий костюм 🤦 ♀ ️ 🤦 ♀ ️ 🤦 ♀ ️ на всіх попередніх ефірах костюми відмінно підбирали, але цей-жесть", "
Невдалий костюм"," Наряд-триндець. І скільки партаков...", " Костюмери познущалися"," Красиво станцювала, все прекрасно, але костюм 😱 вона в ньому як порося. Пробачте.", " Саша гарно танцює, але костюм сьогодні-просто жах...", "Що то за наряд, вийшла підлозі гола🤦 😂"," Костюм візуально збільшує Сашу вдвічі! Дуже невдалий вибір. Одяг же повинен прикрашати і підкреслювати достоїнства".

Нагадаємо, що Джамала в жарких обіймах юнака розповіла, куди посилати: "ми так чекаємо".

Також, Знай.юа писав, що Суддя "Танці з зірками" Катерина Кухар впала в обійми репера, забувши про чоловіка: "поганий хлопчик".