Не так давно стартував другий сезон розважального шоу "Маскарад", суть якого в тому, щоб розсекретити знаменитостей під костюмами. Ексклюзивні подробиці таємничого проекту.

Новий сюжет про це вийшов у програма "Життя відомих людей", що регулярно виходить на телеканалі 1+1, і де зірки розповідають подробиці зі свого особистого життя. Цього разу журналісти пробралися на знімальний майданчик проекту "Маскарад", і забрали звідти трохи ексклюзиву.

Як зізнався новий ведучий Тимур Мірошниченко, шоу стало багатожанровим, а герої будуть дивувати не тільки вокалом.

Хтось буде співати, хтось танцювати, хтось демонструвати якесь циркове мистецтво. Незмінним залишилася конфіденційність. До кінця ніхто не повинен знати, хто ж ховається під костюмами - інакше світить штраф.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це десятки тисяч американських доларів, тому я так подумав, навіщо воно мені треба" - говорить Тимур Мірошниченко журналісту.

Не роблять винятків зовсім. Співачка виступила з персонажем на одній сцені навіть не здогадуючись, хто там ховається.

Не знають також зіркові експерти. Їх розділили на дві команди по три людини, і зробили капітанами коміків - Юрія Ткача та Ігоря Ласточкіна.

У минулому сезоні Юрій Ткач сидів разом з Потапом і Наталією Могилевською, і згадує цей час з трепетом.

"Я за Наташею завжди сумую. Іноді коли вдома лягаю спати зі своєю дружиною, дивлюся, а між нами немає Наташі" - жартує Юрій Ткач. Однак, цього року він також задоволений своєю командою в особі Марії Єфросиніної та Юлії Саніної.

Володимир Дантес в минулому сезоні був учасником, а тепер він зірковий експерт. При цьому, він розповів, чому йому соромно перед героями.

"Знаєте, коли людина в костюмі, ми накидаємо іноді такі не дуже приємні речі, що не хочеться потім дивитися в очі. Зараз ми трохи зупинилися, і стежимо за тим, що говоримо".

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана