Відома українська співачка, яка останнім часом все частіше стала з'являтися в медіа-просторі, Юлія Саніна розповіла про секрети сімейного щастя, новий кліп, а також чому бере участь в шоу "Маскарад".

Про все це вона поговорила в програмі Твій день, яка щодня виходить на телеканалі 1 + 1. Там дівчина відверто розповіла про багато речей.

З дитинства вона займалася музикою, однак, в університеті захопилася журналістикою, чим і займалася деякий час. Ця професія стала для дівчини доленосною, адже, під час одного з інтерв'ю вона зустріла свою другу половинку - музиканта Вала.

Вони створили гурт, який на сьогоднішній день є одним з найпопулярніших в країні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, не так давно Юлія Саніна стала новим експертом в шоу "Маскарад", де потрібно вгадати, хто ж ховається під маскою. Вона раніше була учасницею проекту, а в новому сезоні опинилася в зірковій команді Юрія Ткача.

Юля Саніна, фото: Instagram
Юля Саніна, фото: Instagram

Співачка зазначає, що це набагато простіше, ніж бути в епіцентрі подій, однак, хвилювання все одно є. Іноді здається, що вже вгадав хто під маскою, але, в результаті навіюють сумніви.

Також, вже більше 10 років вони з чоловіком Валерієм разом. Через спільну концертну діяльність вони практично не розлучаються.

"10 років групі, 10 років як ми одружені. 12 років ми знайомі. Я вже не уявляю, як може бути інакше. У мене не було інших серйозних стосунків, тому мені нема з чим порівняти. Звичайно лаємося, але, не так, щоб не розмовляти один з одним" - розповідає дівчина.

Є речі, до яких вони вже звикли, і є в родині Головне правило - потрібно завжди розмовляти один з одним, щоб не сталося, і перед сном завжди головне поцілуватися.

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на роботі з коханим хлопцем, але це не чоловік: "хто прийшов?"

Як повідомляє портал Знай.ua Юлія Саніна з "The Hardkiss" звернулася до Кароль після перемоги

Також Знай.uа писав, що Влад Яма точно зацінить: учасниця "Танців з зірками" спокусливо покрутила стегнами на камеру