Відома українська співачка, яка зараз живе і будує успішну кар'єру на території Російської Федерації, Ані Лорак святкує день народження. Співачці виповнюється 43 роки.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються нові кадри зі зйомок, концертів, а також особисті фотографії або ж з дочкою на ім'я Софія.

Цього разу на знімку вона одна, в жовтому комбінезоні і сяючою посмішкою. Це святковий піст, так як присвячений її 43-му дню народженню.

"Сьогодні мій день❤️ дякую моїй родині 🙏 дякую Вам за можливість співати для вас❤️" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що співачка тривалий час йшла до своєї популярності, і домоглася успіху в зовсім ранньому віці. У неї навіть закохався її продюсер Юрій Фалеса, з яким вони прожили деякий час у цивільному шлюбі.

Справжня слава прийшла до артистки після участі в пісенному конкурсі Євробачення 2008, де їй вдалося посісти друге місце. Її обійшов колега і хороший товариш Діма Білан.

Ані Лорак / скріншот з відео
Ані Лорак / скріншот з відео

У 2009 році вона вийшла заміж за бізнесмена Мурата Налчаджіоглу. Він родом з Туреччини, але, заради своєї коханої переїхав в Україну. У них в 2011 році народилася дочка, хрещеним якої став друг Ані Лорак Філіп Кіркоров.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
hellomagazine.com

Все складалося добре, поки раптом в мережу не потрапили фотографії її чоловіка з молодою дівчиною. Тоді вже стало зрозуміло, що у них не все гладко в сім'ї, і жінка подала на розлучення.

Деякий час вони не спілкувалися, але, потім прийняли рішення, що потрібно налагодити відносини заради дочки, і кілька разів навіть з'являлися разом на публічних заходах.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою, фото: PersonaStars
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою, фото: PersonaStars

Після цього ходили чутки про нові романи співачки, але, досі офіційно жоден не підтверджений.

Приписували роман і з 27-річним музикантом Єгором Глібом. Це колишній чоловік української співачки Таянни, від якого вона виховує сина Даніеля. Правда це чи ні - достовірно невідомо.

Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak
Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak

До слова, подейкують про зміни в зовнішньому вигляді, які Ані Лорак зробила кілька років тому. У 2018 році Лорак збільшила груди до 5-го розміру, на що відразу звернули увагу шанувальники її Instagram.

З Україною у неї складні відносини. Це її батьківщина, але, після відомих подій в 2014 році вона переїхала в Росію на ПМЖ, де і будує кар'єру. Кілька років вона не могла приїхати сюди з концертами, так як їх постійно зривали, але, влітку 2021 року все ж зважилася приїхати в Одесу, де все пройшло добре.

У вересні вона вирішила також випустити пісню українською мовою, яка займає високі рядки у всіх чартах.

Нагадаємо, Ані Лорак відвезла дочку до колишнього Мурата: справжня туркеня

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак показала, якою щасливою стала без Мурата

Також Знай.ua писав, Ані Лорак у Києві заговорила про кохання: Муратом і не пахне