Український співак, випускник першої фабрики зірок і фабрики суперфіналу, засновник групи Kadnay - Дмитро Каднай здивував всіх глядачів і суддів разом зі своєю партнеркою Аліною Лі несподіваним танцем - макарена.

" Зустрічайте на паркеті Дмитра Кадная, який готовий сьогодні усіх здивувати! Неймовірна пара Дмитро Каднай @k.a.d.n.a.y та фіналістка міжнародних турнірів Аліна Лі @__alinalee__ із несподіваним танцем-Macarena 🔥", - написали на своїй офіційній сторінці tanci1plus1.

А також вони попросила голосувати глядачів, якщо їм сподобалася пара. Адже наші голоси допомагають їм наблизитися до перемоги:

" Якщо хочеш, щоб пара залишилася у проекті, надсилай смс-повідомлення з кодом 09 на номер 7914, телефонуй за номером 0900 900 009 та голосуй у мобільних додатках @1plus1.video та Київстар ТБ".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Підписники всіляко намагаються підтримати танцювальну пару і пишуть в коментарях їм компліменти:

" Він ще й такий актор хороший)"," Запалили так запалили!🔥 🔥 🔥 нарешті вдала Постановка танцю для їх пари!", "
Енергійно рухається!🤤 🤤 🤤 😍 😍 😍 ", "Аліна така бусінка🥺❤️", "ААА 🔥 🔥 🔥 яка ж Аліна Крутаааа😍як вона танцює👏 👏 👏", " Діма нарешті здивував! Добре рухається😍Драйвовий танець🔥 🔥 🔥", " а можна танці Кадная показувати раніше? Як тепер заснути?😂🔥💔".

Але є і погані коментарі:

"Не мелодійне виконання пісні і відсутність танцю. Побігали по сцені"," Не танець, а біг на сцені".

Нагадаємо, що Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками": "чоловік купив".

Також, Знай.юа писав, що Тіна Кароль зізналася в почуттях невідомому чоловікові, у Балана немає шансів: "для тебе кожен мій концерт".