Всі батьки мріють про те, щоб дати все краще своїй дитині. А також про те, щоб дитина вважала батьків другом, не соромився ділитися своїми проблемами, радощами, досягненнями, розчаруваннями. Такого взаєморозуміння вдається досягти далеко не всім. Але Вікторії Ткач вдалося домогтися саме таких відносин зі своєю дочкою.

Пост Вікторії, скрін Instagram viktoriya_tka4
Пост Вікторії, скрін Instagram viktoriya_tka4

Про це Вікторія Ткач написала у своєму Instagram. "Пару днів тому, Лізі сказала мені" мамочка, я закохалася.."І тут здавалося б, я повинна трохи напружитися, але ні, всередині себе я раділа і одночасно слухала подробиці її першої, шкільної закоханості!..))) А раділа знаєте чому?! Та тому що це і є показник наших з нею дружніх відносин..!!! Лізі поділилася такими важливими для неї почуттями саме зі мною ... першою!!!! Наші діти, набагато розумніші і глибше, ніж ми з вами думаємо! І для того , щоб вони впустили нас у свій світ, потрібно зробити все можливе, щоб в першу чергу, стати для них ДРУУУУГОМ!!! Дати максимальну підтримку і бути головне опорою, спиною, «подушкою», теплим пледом, гарячому зігріваючим чаєм... діти - це згусток емоцій і почуттів! Їм важливо ділиться своїми переживаннями, своїми радощами, для того, щоб емоційно розвантажуватися! Будьте поруч зі своїми дітьми і не пропустіть шанс, бути своїй дитині другом… #крошкаlizi #малышканамиллион #девочкитакиедевочки #мамадочка #подружка #моялюбовь #girl #baby #friends #happy #love #instagram #ukraine #kyiv" – подилилась своїми емоціями Вікторія.

Свій пост Вікторія супроводила малюнком, на якому зображені абстрактно намальовані мама і дочка, напис на картинці говорить: Girls power.

"Це велике щастя, коли дитина ділиться своїми почуттями і переживаннями", "Віка ви така розумниця", "а Ваша Ліза чудова дівчинка", " Ой, Ліза ще вам обом дасть фору і прикурити))))" - пишуть підписники Вікторії Ткач.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала найцінніше, що отримала від чоловіка: "Мріяла саме про таку"

Також "Знай.иа" дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала любов усього життя: "Обожнюю"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Юрій Ткач з "Квартал 95" запально потанцював з юною копією дружини: "Завжди будемо поруч"