Відомий український телеведучий Юрій Горбунов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1 мільйона чоловік.

Зараз чоловік поділився ніжним знімком, опинившись на сімейній прогулянці з Катериною Осадчою і нещодавно народженим малюком. Жінка народила Данила 19 серпня. Це другий хлопчик, народжений в їхньому шлюбі.

Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha

"Вихідний!! #вихідний #гуляємо #разом", - пише Юрій Горбунов.

На перших двох кадрах чоловік зображений один біля коляски. Він вийшов у легкій куртці і жовтій кепці. На третьому знімку поруч з ним стоїть Катерина. Вона тримає Данила на ручках і дивиться в камеру, посміхаючись.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Катя Осадча, фото Instagram kosadcha
Катя Осадча, фото Instagram kosadcha

"Молодці хлопці, многая літа Вам👏👏❤️", "Здоров'я", "Прекрасне фото❤️", "Щасливий тато!❤", "Принадність!🔥 ", "Батя в Ділі👍 🔥", "Ну які ви милі❤️🤗", "Яка краса в простоті🔥", "Сім'я - це дуже красиво!😍", "Юра, Катенька, ми дуже раді за вас за вашу щасливу міцну сім'ю. З любов'ю. Привіт з Дніпра⭐", " які ви молодці, всіх благ вам🥰", " щастя вашій родині❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов розповів про четверту дитину Каті Осадчої після недавніх пологів: "Марійка буде в 40"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов показав, як пощастило Каті Осадчій: жінки оцінять

Знай.ua писав, Катерина Осадча зізналася, чого їй найбільше не вистачає у відносинах з Горбуновим після народження сина: "Так хочеться..."