Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч чоловік.

Зараз чоловік задався питанням, куди ж в XXI столітті поділася романтика. Справа в тому, що Володимир зіткнувся з неприємною (для себе) ситуацією в поїзді. Пересуваючись в красивому вагоні, він захотів замовити чай, бо в такій обстановці він завжди найсмачніше.

Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

"Так як у провідників особлива технологія приготування була. Значить, в стакан кладеться часточка лимона, ложка/дві цукру, придушити, потім пакетик чаю і вже потім окріп. І виключно в такій послідовності. Смак🤤", - пише Володимир Дантес у публікації.

Однак цього разу все пішло зовсім не так. Бо до нього в вагон зайшла провідниця, кинула на стіл запакований чайний пакетик, пару стіків цукру і поставила склянку з окропом — паперовий. Володимир обурився, бо ніякого алюмінієвого підстаканника і лимона не було.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він поцікавився, яка ситуація з романтикою у нинішньої молоді. Чому ніхто не хоче вийти в дощову погоду на вулицю, зайти на територію дитсадка, залізти в один з паравозиков або сховатися на гірці, щоб випити кефіру, поїсти сосиску в тілі або шкільну піцу.

"I яяяякк почати це все кусати. Залишаючи брудні плями на куртці, які потім не будеш прати, так як це не просто плями - спогади❤️ Ех.. яку молодість просрали🤣", - підсумував Дантес.

Нагадаємо, Володимир Дантес випадково злив інтимне відео для Наді Дорофєєвої: "Коли хотів..."

Як повідомляв "Знай.ua", завидний холостяк Олексій Дурнєв попросив українок частіше говорити про інтим: тобі необов'язково любити мою маму

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва змусила танцювати тещу Дантеса, як дві сестри - "У коментарях одні бабусі"