Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності. Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Скріншот зі сторінки Даші Квіткової
Скріншот зі сторінки Даші Квіткової

Тепер же, щасливі батьки радують шанувальників новинами про розвиток і перші кроки улюбленого сина. Даша часто демонструє будні молодої, але дуже активної мами. Дівчиною захоплюються тисячі українців, адже їй вдається поєднувати всі обов'язки материнства і динамічну роботу.

Відомо, що Даша займається власним брендом одягу, і цей бізнес передбачає велику кількість зйомок і фотосесій, до яких мама вже з дитинства привчає сина. Лев вже не вперше потрапляє під приціл камер, і цього разу Даша розмістила в Insta Stories новий чарівний знімок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Такий мій солодкий кабачок", - зворушливо написала Даша.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж: "Ноги в кров"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова після народження сина перетворилася на кухарку, як на МастерШеф: чим балує Добриніна зірка "Холостяка"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова з маленьким сином потрапила в аварію: "У мене горе"