Учасниця реаліті-шоу "Холостяк", яка своєю чарівністю завоювала серця тисяч шанувальників, Дар'я Квіткова, поділилася зі своїми передплатниками в соціальній мережі Instagram враженнями від материнства.

Красуня, яку вибрав Микита Добринін, зовсім недавно стала мамою їхнього спільного синочка Лева. Минулий місяць став справжнім випробуванням на міцність для молодого подружжя.

"Ці 1,5 місяці були веселими, сумбурними і сповнені несподіванок Лева. Як багато було зроблено вперше. Всі ці "вперше" я вирішила зібрати в добірку, яка найкращим чином відображає силу і масштаби материнської любові", - ділиться Дарина.

Вона також розповіла докладніше про те, що їй довелося зробити вперше.

"Висипалася всього за кілька хвилин. При цьому примудрялася дотримуватися свого харчування. Як наслідок - бачу бажаний результат", - розповіла блогерка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дарина зазначила, що навчилися лаятися з чоловіком пошепки, вперше ходила в туалет з дитиною на руках (така у мам супер-геройська сила), приймала душ за 1 хвилину (як ніби здавала нормативи).

"Почала вирішувати кілька завдань одночасно. Коли Микита закінчує робочі справи і може залишитися з Левом, у мене є всього нічого для того, щоб привести в порядок не тільки себе, але і наш будинок + роботу ніхто не відміняв», - ділиться вона.

Дівчина додала, що навчилася не сердитися, якщо тебе «обкакунькали», вперше подивилася турецький серіал, багато плакала.

"Ходила так довго в піжамі, без укладки, з відрослим манікюром і корінням. Навчилася використовувати ноги, як руки. Цілувала чужі п'ятки і отримувала від цього нереальне задоволення. Вивчила абетку дитячого крику і стала його розрізняти (мабуть, найскладніша абетка в світі)», - зізнається молода мама.

Нагадавши, Даша Квіткова показала на кого схожий їх з Микитою Добриніним син:"Ці очі". Даша Квіткова показала нове фото малюка

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова розповіла якою вона була під час вагітності: "Скажена". Молода мама дуже сумує за тими відчуттями

"Знай.ua " писав, Даша Квіткова розсекретила пікантні проблеми після пологів: "болить груди, ліжко мокра...". Молода матуся Даша Квіткова розповіла про проблеми зі здоров'ям