Українська співачка і актриса Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Виконавиця знімається в другому сезоні масштабного шоу "Маска" на телеканалі "Україна". Разом з нею в суддівських кріслах продовжують сидіти Андрій Данилко, Михайло Хома, Настя Каменських і Олег Винник.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Зараз Полякова виклала кілька фотографій і здивувала абсолютно всіх. "Суперблондинка" більше не блондинка. Невідомо, чи перефарбувалася, співачка, але тепер вона брюнетка.

"Ну що, від 1 до 10 як мені бути брюнеткою???????", - пише Оля Полякова в публікації.

Українці не очікували цього, комусь сподобалася ця зміна, а хтось все ж любить стару версію, коли артистка була блондинкою.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Мені подобається блондинка", "Майкл назавжди🔥🔥🔥 дякую за образ❤️", "Думала Алсу))", "Оля, Вам йде! Але! Звикли бачити Вас блондинкою❤️", "Цікава така, але білої все одно краще❤️", "Ні, блондинкою набагато ефектніше", "Ого перевтілення😮", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова приліпила собі три пари вій замість кокошника: крутіше кавуна на голові

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна з Олею Поляковою поговорили про своїх доньок, а також про інтим: "Я б сходила на вписку"

Знай.ua писав, 16-річна Маша Полякова перетворилася на "відьму", блискавка проскочила просто над головою: "Обалденная"