Злата Огнєвіч показала подробиці третього випуску шоу "Холостячка". Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю. Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб.

Як відомо, з середини вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч. Зйомки даного шоу проходили влітку і, судячи з усього, закінчилися добре для співачки. Адже в інтерв'ю Каті Осадчій Огнєвіч зізналася, що їде на відпочинок не одна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

27 вересня Огнєвіч опублікувала відеозапис з анонсом нового випуску шоу. На ньому видно, що женихи, які намагаються позалицятися зі знаменитою співачкою за допомогою екстремального відпочинку.

Чоловіки приготували для мене нові випробування... Можливо, трапиться щось непередбачене, дивіться
, - повідомила вона.

На відео можна побачити, що українська співачка освоює змушена спробувати себе в скелелазінні і поїздці на мотоциклах. На деяких кадрах можна побачити, як вона незадоволена сюрпризам своїх залицяльників.

Я ж можу зламати шию
, - каже вона.

Нагадаємо, раніше красунчик-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Я г*вно"

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" замучила красенів-чоловіків, що звалилися від втоми посеред зйомок

Як повідомляв портал "Знай.uа"," Холостячка " Злата Огнєвіч після знайомства з кавалерами відкрити секрет.

[embed]https://youtu.be/mPer8OzgaKs[/embed