Павло Зібров разом зі своєю підопічною Анною Трінчер дав інтерв'ю Катерині Осадчій. Відповідне відео з'явилося на програмі Світське життя.

Як відомо, Павло Зібров взяв участь у спільному виступі парку "Співоче поле" з українською співачкою Анною Трінчер. Остання назвала дану подію колаборацією року. Більш того, пара продовжила плідну співпрацю.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

27 вересня пара виконала пісню один-одного» Мертві бджоли «і»метелики". Також вони взяли участь у програмі" Світське життя", де Катя Осадча задала їм парочку каверзних питань. Зокрема, телеведуча запитала про проблему зникнення бджіл і всоомніла фотосесію Анджеліни Джолі, яка зняла фотосесію з ними.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я люблю мед. У мене є пасіка. Я віддав свої вудики сусіду, тому що він професійний Пасічник, і він мені віддає по три рази на рік по трилітровій банці меду
, - зазначив він.

Нагадаємо, що Павло Зібров обміняв своїх "мертвих бджіл" на метеликів Анні Трінчер: тепер точно "не гудуть".

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.