Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення 2016" Джамала, яка довела, що вміє танцювати не гірше за інших українських зірок, стала справжньою окрасою для багатьох розважальних проєктів. Саме тому на сторінці в Instagram "Танців з зірками" вирішили порівняти яскраві образи Сусани Джамаладінової.

Про це стало відомо завдяки новій публікації проєкту "Танці з зірками" в мережі Instagram.

Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram
Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram

"В якому образі Джамала подобається більше? Несподівана зміна іміджу співачки @jamalajaaa на четвертому ефірі шоу Танці з зірками", — повідомляється в публікації.

На свіжих кадрах можна побачити подвійний колаж, де Джамала в двох протилежних "полюсах" постала перед камерою фотографа - блондинкою і брюнеткою. Натягнута посмішка Джамали змусила шанувальників шоу і самої співачки активно ставити лайки, а також коментувати публікацію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ось, що пишуть підписники шоу і фанати Джамали: "Ні в якому", "Коротка сукня, зробили з цього такий фурор ніби це щось нереальне", "Давайте когось іншого з учасників, хто поміняв образ", "Не фанатка, але вона молодець, видно, що працює, намагається", "Образ як образ, можна було пережити, якби не розсування ніг на столі. Як це розгледіти?", "У цій перуці схожа на Шер".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Григорій Решетник показав, чим його дружина краще "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Коли я вдома...".

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк не може закрити ротик: "Буде ср*ка як у Галі".

Знай.uа писав, учасник шоу "Холостячка" випалив правду Златі Огнєвіч: "Не вийде знайти кохання".