Відомий український психолог і телеведучий Дмитро Карпачов відповів на поширене запитання серед батьків. Що робити, якщо ваша дитина слухає такого артиста, як Morgenshtern.

Новий пост з відповіддю на це питання чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він дає поради батькам стосовно взаємин.

Цього разу надійшло питання стосовно музики, яку слухають діти. Читачка каже, що її дитині 10 років, і він постійно слухає Morgenshtern. Мамі це вкрай не подобається.

Причина, по якій батьки не люблять цього артиста досить проста - текст його пісень. Алішер лається в них матом, розповідає про заборонені речовини, рядки стають цілими мемами. Діти в силу віку починають йому наслідувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Причина по якій дітям подобається творчість цього артиста також проста, на думку Дмитра Карпачова.

"Ритмічна музика, від якої хочеться танцювати. Нехитрий зміст текстів. Та в принципі і все. Діти юного віку навряд чи дивляться на нього як на особистість. Важливий драйв. До того ж Алішер взаємодіє зі своїми слухачами: прямі ефіри, гіви, відеоролики. Інтерактивність - важливий "гачок" для дитячої та підліткової аудиторії".

Далі психолог почав міркувати на тему того, чи виросте дитина нормальним, його продовжить Слухати Моргенштерна.

Справа в тому, що в кожному поколінні були і будуть свої зірки, яких батьки не сприймають за нормальних.

"Красная плесень", кліпи Брітні Спірс, весь російський реп початку нульових, Amatory... в юному віці хочеться слухати музику з ухилом в протест. Це пов'язано з гормональними і фізіологічними змінами. Вік такий. У когось в більшу, у когось в меншу сторону.

А чи виросте дитина нормальним залежить більше від батьків, а не від музики, яку він слухає. Вони можуть влаштовувати вдома музичні вечори, і включати дитині різну музику, яка, може, йому сподобається більше того самого Моргенштерна.

Раніше повідомляли, скандальний Моргенштерн наслідував приклад Елджея і подав до суду на СБУ.

Як повідомляв Знай.uа, Моргенштерн схопився з інвалідного візка через Артура Пирожкова: "я прийшов за правдою".

Знай.uа писав, Моргенштерн подарував своїй дівчині 5 мільйонів і торт з чл * ном