Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить майже 500 тисяч осіб.

Ні для кого не секрет, що знаменитість - не тільки блискуча співачка, але ще і дуже талановита акторка. За останні кілька років артистка знялася в десятках серіалах і кіно, які здобули неймовірний успіх.

У своєму Instagram Аліна нагадала шанувальникам про свою участь у 16-серійній картині "Таємне кохання" від компанії Star Media та телеканалу "Україна". У драматичному серіалі, який є українською адаптацією корейського формату, артистка зіграла одну з головних ролей. Прем'єра відбулася ще в січні 2019 року, а зараз Аліна повідомила про радісну новину - продовженню серіалу бути.

"Скоро, до речі, друга частина :) чекаєте?" - заінтригувала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Аліна Гросу оточила себе красенями, поки хлопця немає поруч: "Моя бомбічна команда"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу кардинально змінилася після повернення в Україну, відносини з Полянським пішли на користь: "Розкішна дівчина"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу остаточно переїхала в Україну після роману з Полянським: "Улюблене місто"