Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Як відомо, у артистки є вже дорослий син від минулого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком, за якого вона вийшла заміж у свої 19 років. Тоді молода Катерина прожила з чоловіком всього три роки і розлучилася. Зовсім недавно, в цьому році Ілля закінчив приватну міжнародну школу в Києві, з випускного якої Катерина раніше розміщувала фото в соцмережі.

Цього разу телеведуча зворушливо привітала Іллю з його 19-річчям. Як вона заявила, вони вперше святкують день народження, перебуваючи так далеко один від одного. Куди поїхав син, артистка не повідомила. На додаток до привітань Катерина вирішила поділитися архівними фото, на яких вона позує у своєму 19-річному віці, поруч з ще зовсім маленьким Іллею.

"На першому фото мені 19, а Іллі півроку :)але це не означає, що мене вже час робити бабусею 😂", - жартівливо заявила Катерина.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Катерина Осадча розповіла про свою маленьку мрію: Юрію Горбунову доведеться "попітніти"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Осадча зізналася, чого їй найбільше не вистачає у відносинах з Горбуновим після народження сина: "Так хочеться..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов показав, як пощастило Каті Осадчій: жінки оцінять