Світлана Лобода показала свою модницю-дочку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

Як відомо, в української співачки є трирічна донька Євангеліна Левандовська. Народила її співачка в клініці Лос-Анджелеса і ніхто не знає її батька. Ходять чутки, що ним є соліст групи Рамштайн Тіль Ліндеман.

Дочка Світлани Лободи. Фото: скріншот сторіз в Instagram співачки

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

27 вересня Лобода в сторіз свого Instagram показала, як її дочка носить довге взуття на підборах. Трирічна дівчинка одягла даний аксесуар, ймовірно, щоб вона відчула себе жіночно. Можна побачити, що дівчинка росте такою ж модницею, як і мама.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.