Відома українська співачка Тіна Кароль знову поділилася цілою серією фотографій. Кадри з фотосесії на білому фоні і приголомшливому вбранні.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються публікації зі знімками, або ж різними роликами з концертів.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Цього разу вона знову опублікувала знімки на білому тлі, але, вже в іншому вбранні. При цьому, не можна не відзначити, що вже кілька днів публікації супроводжуються різними рядками, і шанувальники підозрюють, що це з тексту її майбутніх хітів, які вона випустить вже зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В якості вбрання Тіна Кароль обрала штани кльош, які підкреслили її довгі і стрункі ноги, а також підтягнуте тіло. Видно, що співачка приділяє цьому увагу.

Майка класична, бежевого кольору з незвичайними лямками на плечах і на шиї - виглядає неймовірно стильно.

І, звичайно ж, цей образ доповнили шпильки. Вони надали йому шарму і сексуальності.

"Мені подобається бути для тебе...wearing:@arutiunova_official ph:@karginaki video:@spromojna #tinakarol #beautiful #music #instagood #styleinspiration #fashiongram #тинакароль #красиво #look #backstage #fashion"- сказано в повідомленні під постом.

Шанувальники в коментарях знову почали писати, що це були рядки з нової пісні, і вони вже не можуть дочекатися її виходу. Коли це трапиться-нікому невідомо.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю