Популярна українська співачка Alyosha, дружина фронтмена музичного гурту «Антитіла» Тараса Тополі та матір їхніх трьох дітей, продовжує балувати своїх шанувальників яскравими знімками в соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона поділилася роздумами про осінь та похизувалася тим, що має вільну хвилинку для відпочинку без дітей.

«Така красива осінь, коли ти дивишся крізь вікно, попиваючи легкий і теплий чай з ароматом жасмину... ох... і вже з’являються різнобарвні листочки... А ви любите осінь, мої хороші?», - запитала співачка у фанатів, попиваючи гарячий чай.

Скрін, Instagram Alyosha
Скрін, Instagram Alyosha

«Як круто, що бути мамою трьох діточок включає в себе і час на насолоду чаєм, поглядом у вікно», - оцінили її слухачі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співачка уточнила, що перебуває за лаштунками чергових зйомок, тобто на роботі.

«Дякуючи зйомкам, які проходять іноді в ресторанах, такий час є», - зізналася Alyosha.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

«Обожнюю осінь і гуляти в нашому Сирецькому парку кожен день - це шикарно», «Люблю осінь, але не осінні дощі і ви осіння така, напевно колір волосся викликав такі асоціації», «Так, люблю осінь, стає так затишно в теплому приміщені спостерігати за осінньою прохолодою», - підтримали її настрій коментатори.

Раніше повідомляли, багатодітна Alyosha "втратила спідницю" і похвалилася стрункими ніжками - "Коли застають зненацька...".

Як повідомляв Знай.uа, Alyosha зізналася, чому вийшла заміж саме за Тараса Тополю: про цю рису характеру мріє кожна.

Знай.uа писав, щаслива матуся Alyosha показала, як правильно загартовувати дівчаток в підгузниках: "Було страшно".