Відома українська співачка Оля Полякова зараз бере участь у новому сезоні гіпершоу "Маска", і цього разу її образи запам'ятаються не менше, ніж учасники.

Оля Полякова - відома любителька перевтілень. У грандіозному шоу "Маска" на каналі "Україна" вона вже змінила більше 10 яскравих луків, але кожен раз дивує все сильніше. Тільки вчора співачка постала в образі пристрасної брюнетки, а вже сьогодні перевтілилася в блондинку.

Перука яскравого жовтого відтінку відмінно поєднується з неоново-блакитними лінзами експерта шоу "Маска". Цього разу вона дійсно змінилася до невпізнання.

В якості вбрання вона підібрала металізоване плаття рожевого кольору, на якому, звичайно ж, є багато різних розрізів і глибоке декольте. Без цього тут не можна було обійтися, так як образ був би не закінчений.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зшитий, до слова, наряд з різних шматків тканини за допомогою спеціальних коліс, а прикраси у вигляді об'ємного кольє і сережок у формі сердець лише підкреслили сексуальність артистки.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Сьогодні я - рожевий діамант. Бачу, що у вас відняло дар мови", - пожартувала Оля Полякова на знімальному майданчику гіпершоу "Маска" в розмові з журналістами каналу"Україна".

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK/Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде розгадувати знаменитостей під масками в масштабному проекті каналу "Україна".

Нагадаємо, Оля Полякова приліпила собі три пари вій замість кокошника: крутіше кавуна на голові

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна з Олею Поляковою поговорили про своїх дочок, а також про інтим: "Я б сходила на вписку"

Знай.ua писав, 16-річна Маша Полякова перетворилася на "відьму", блискавка проскочила прямо над головою: "Обалденная"