Популярний український співак Віталій Козловський продовжує балувати своїх шанувальників яскравими знімками в соціальній мережі Instagram.

Цього разу він поділився роздумами про найвищі нагороди в своєму житті та про те, що дійсно варто цінувати.

«Є особливі нагороди в моєму житті… Вони для мене дуже пам‘ятні та дорогі серцю. Я надзвичайно ціную людей, які захоплюються моєю музикою, які підтримують мене, голосують, приходять на концерти, дарують квіти, в яких горять очі… Ви всі є моїм натхненням», - зізнався співак своїм фанатам, тримаючи в руках свій вишитий портрет.

Скрин, Instagram Козловский
Скрин, Instagram Козловский

«Цю дівчину звати Тетяна, вона 2,5 місяці вишивала бісером цю картину! Це крутий подарунок!», - захоплено пише виконавець.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Робота виглядає неймовірно складною – адже для неї використовувалося чорно-біле фото співака. Портрет належно оцінили слухачі Козловського.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

«Які ж талановиті у Вас прихильники. Це така кропітка праця, вишивка ще й бісером. Але результат того вартий. Скільки тепла і любові вклала ця дівчина в цю картину», «Це найцінніший подарунок!! Браво автору!!!», «Прекрасний подарунок! Скільки душі і Любові вкладено в нього! Пам'ять на все життя!», «Від цієї картини неможливо відірвати очей - відображений мить найвищого натхнення! Супер!!!», - підтримали його коментатори.

Нагадаємо, Віталій Козловський ошелешив інцидентом на весіллі

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна одяглася в біле, не чекаючи весілля

Знай.uа писав, Віталій Козловський показав особистого доктора