З першої української столиці прийшли вельми тривожні новини, які абсолютно не додадуть настрою захисникам нашої країни, що захищають нашу країну від путінських бойовиків на Донбасі. Для того щоб ніхто не сказав, що це провокація, у нас є "красномовний" знімок, який описує все жахіття, приховане під начебно безневинними дитячими іграшками.

Є думка, що почуття патріотизму прищеплюється або з'являється у людини з ранніх років, проте, що можуть для себе "взяти" харківські діти, якщо побачать на полицях ось такі іграшки?

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Іграшки в харківському магазині, фото: Telegram
Іграшки в харківському магазині, фото: Telegram

"#Рост Холодногірський на вул. Полтавський шлях, 140, все ніяк не розбереться, хто тут агресор і з ким у нас 7-й рік йде війна. #Харків", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На опублікованому кадрі можна помітити вітрину, де розташувалися іграшки з назвою "Русский спецназ". І не варто забувати, що Харків - це велике українське місто, яке силами патріотів в далекому 2014 році вдалося відстояти і не віддати проросійським бандитським формуванням.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль забула за Дана Балана за вивченням польської мови: "потрібен ще Румунський".

Як повідомляв Знай.иа, "Я цього хлопчика ростила...": чому українські свекрухи псують життя невісткам і як з ними подружитися.

Знай.иа писав, Дан Балан видерся на паркан заради любові українок: Тіна Кароль не оцінила.