Українка потрапила в скандал, назвавши тимчасово окупований український Крим "російським", а також розкритикувавши пільги для учасників АТО.

Свою думку львівська блогерка висловила в прямому ефірі в соцмережах.

Так, стало відомо, що мешканка Львова, блогерка TikTok під ніком khristina505 на одному з відео обурювалася, що її знайомим для поїздки на Кримський півострів потрібні були документи, що підтверджують наявність там родичів.

Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот
Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот

При цьому блогерка заявила, що "Крим - це Росія". Після цього у неї все таки перепитали, чий же Крим на що блогерка відповіла: "Чий Крим? Російський Крим, чий, чий. За документами. Ось і все, пишіть, що хочете".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В іншому своєму ролику дівчина заявила, що "не любить" АТОвців. При цьому львів'янку обурило, що в маршрутках учасники АТО пред'являють свої посвідчення і можуть не платити за проїзд.

Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот
Блогерка викликала скандал різкими заявами, скріншот

" Тому що вони багато про себе вдають Найбільше бісить, коли він заходить у маршрутку: "Я АТОшник". І що б**ть? П**дуй працюй! А бабуличка з пенсією повинна дати за маршрутку. А він: "я АТОшник". Ну то що? Ось таких людей ненавиджу " - різко висловилася уродженка Львова.

Нагадавши, що Львівський призер Олімпійських ігор "втік" з Facebook після гучного скандалу:"псяча мова". Спортсмен не зреагував публічно на скандал

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що у Львові стався мовний скандал, допоможе хіба що Лариса Ніцой:"не потрібно ні знати, ні вчити українську".